UDT Technologies liikenteen ja logistiikan ekosysteemi

Kuvassa on sijoittajille tärkeää tietoa UDT:stä.

Tutustu hankkeisiimme!

Ota yhteyttä meihin!

Sijoittajille

Sijoitusmahdollisuutesi on nyt auki H1/2024

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden liikenteeseen ja logistiikkaan. Investoidessasi meihin investoit samalla kestävään ja älykkääseen tulevaisuuteen.

Olemme kehittäneet uudenlaisen liikenteen ja logistiikan ansainta- ja arvontuottologiikan, joka tarjoaa sijoittajille houkuttelevan tilaisuuden vaikuttaa mahdolliseen tulevaisuuteen.  

  

Miksi sijoittaa UDT Technologiesiin

  • Innovaatio: Meidän kehittämämme Urban Track -alusta on uudenlainen lähestymistapa kaupunkiliikkumiseen ja -logistiikkaan. Se tarjoaa tehokkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille ratkaisuille.
 
  • Kasvava kysyntä: Kaupunkien tarve älykkäille liikenteen ja logistiikan ratkaisuille kasvaa jatkuvasti. UDT Technologies on valmiina vastaamaan tähän kysyntään.
 
  • Kokenut tiimi: Meillä on vahva tiimi asiantuntijoita, jotka ovat omistautuneita muuttamaan liikenteen ja logistiikan tulevaisuutta.
 
Tervetuloa mukaan UDT Technologiesin sijoittajaperheeseen ja osaksi muutosta kohti kestävämpää ja älykkäämpää kaupunkiliikkumista ja -logistiikkaa.


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. 

Illustration: Rising Curve

UDT Technologies on avannut rahoituskierroksen, tavoitteena rahoittaa Lahden pilottihanke

Tervetuloa UDT Technologiesin rahoituskierrokselle, jonka tavoitteena on kerätä varoja Lahden pilottihankkeen toteuttamiseen.

Welcome to the UDT Technologies Funding Round, aiming to raise funds for the implementation of the Lahti Pilot Project.