UDT Technologies

Mobiilisovellus

Urban Track -mobiilisovellus mahdollistaa käyttäjän, palvelujen ja tavaroiden oikea-aikaisen kohtaamisen. Sovellus yhdistää kaikki tilattavat matkustus- ja tavarantoimituspalvelut, ja helpottaa matkaketjun suunnittelua, toteuttamista ja maksamista yhtenäisellä järjestelmällä.

Sovellukseen luodaan käyttäjätili, johon voi tallentaa omia tietoja ja mieltymyksiä, joiden avulla sovellus räätälöi matkan sopivaksi käyttäjälle. Sovelluksen helppokäyttötoimintojen ansiosta ikääntyvien ja lapsien matkustus helpottuu. 

Käyttäjät voivat säästää liikkumisen kustannuksissa vaihtamalla tarpeen tullen edullisimpaan mahdolliseen liikennemuotoon. Tai he voivat myös valita kaikista miellyttävimmän reittivaihtoehdon muiden joukosta.

Matkan aikana on saatavilla reaaliaikaista tietoa matkan etenemisestä. Sovellus kerää käyttäjiltään dataa, jolla matkakokemusta ja koko palvelutarjontaa kehitetään.

Tilattavia palveluita ovat esimerkiksi posti- ja pakettipalvelut, ruokaostosten tai apteekin tilausten toimitus, kahvila- ja ravintolatilaukset, sähköskootterin tai -pyörän varaus, lataus ja pysäköinti. Lisäksi tilattavissa ovat viimeisen kilometrin kotiinkuljetuspalvelut erilaisilla automaattisilla, sähköisillä kulkuvälineillä kuten kuljetusrobotilla, dronella tai bussilla.