UDT Technologies liikenteen ja logistiikan ekosysteemi

Kuva on kuvituskuva, joka kuvastaa ilotulitusraketteja. Kuvituskuvassa kerrotaan UDT:n ylivertaisista ominaisuuksista.

Lue, miten visiomme muuttaa tulevaisuutta!

Lue, mitä haluamme tarjota sinulle!

Urban Track -järjestelmän
ylivertaiset piirteet

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä viisaan päätöksen liikkumisen ja logistiikan suhteen. Urban Track -järjestelmä on kestävä ratkaisu monenlaisiin kaupungin palveluntarpeisiin.  

Tiedämme, että kuljetus- ja liikennejärjestelmän osien valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten energiankulutus, kapasiteetti, matka-aika, päästöt, investointikustannukset ja juoksevat kustannukset. Valitessasi Urban Track -järjestelmän olet valinnut ympäristöystävällisimmän, kuljetuskapasiteetiltaan joustavimman, nopeimman ja edullisimman jaetun logistiikkajärjestelmän muiden joukosta.  

UDT Technologies tekee sinulle näiden vertailujen tekemisestä vaivatonta ja selkeää.  Alla on listattuna käyttötapausesimerkkejä sille, miksi kaupungille ilmaista Urban Track -järjestelmää kannattaa harkita vaihtoehdoksi kaupunkikehityksessä. Kun harkitset Urban Track järjestelmää, visioit samalla kaupunkilaisille parasta mahdollista modernia palvelutasoa.

  

1. Energiakulutukseltaan ylivertaisin

Voit vertailla Urban Track -järjestelmää muihin kulkuneuvoihin, ja todeta sen olevan vähiten energiaa kuluttava. 

2. Kapasiteetiltaan joustavin

Voit vertailla eri joukkoliikennevälineiden kuljetuskapasiteetteja.   

3. Matka-ajaltaan nopein

Sinulla on aikaa vain rajoitetusti, ja nopeus on usein ratkaiseva tekijä valitessasi sopivaa kulkuneuvoa. Katso, kuinka nopea Urban Track -järjestelmä on verrattuna muihin kulkuneuvoihin.  

 

4. Kustannuksiltaan edullisin 

Investointi- ja juoksevat kustannukset yhdessä tekevät Urban Track -järjestelmästä edullisimman asiakkaille ja kannattavan omistajille. Taloudelliset näkökulmat ovat merkityksellisiä kaikille. Ohessa on listattuna hintojen vertailua ja voit todeta Urban Track -järjestelmän olevan se edullisin vaihtoehto.