UDT Technologies

Vieraile etusivullamme!
Lue, mitä kaikkea ekosysteemissämme on!

Visiomme on olla kestävän kulkumuotosiirtymän edelläkävijä

Haluamme luoda ensimmäisen täysin automaattisen kaupungin logistiikkasuoniston niin Suomeen kuin maailmanlaajuisesti yli 75 000 asukkaan kaupunkeihin. Tahdomme olla vapaan liikkumisen mahdollistaja ja muutoksentekijä tänä päivänä ja tulevaisuudessa. 

Missiomme on luoda kaupunkilogistiikan tehokkuusloikka

Modernin ja monikäyttöisen ilmakiskoratajärjestelmän rinnalla haluamme yhteiskehittää kokonaisen liikenne- ja logistiikkapalvelujen ekosysteemin, joka kasvattaa kaupungin elinvoimaa, kilpailukykyä ja viihtyvyyttä sekä vastaa hiilineutraaliustavoitteisiin kustannustehokkaasti. Haluamme merkittävästi tehostaa kaupunkiliikennettä ja -logistiikkaa, tehdä joukkoliikenteestä houkuttelevan sekä yhdistää alueita ja kulkumuotoja.

Tarkoituksemme on luoda kaupunkiliikkumisen puuttuva palanen

Tarkoituksemme on täydentää ja tehostaa nykyistä liikennejärjestelmää. Fyysinen rataverkko ja palveluekosysteemi nivovat yhteen kaupungin liikenteen ja logistiikan palvelut parantaen saavutettavuutta sekä lisäten matkustusmukavuutta ja liikkumisen vapautta kaikille väestöryhmille. Verkoston solmukohdat eli kaupunkiasemat palvelevat oikea-aikaisesti niin käyttäjiä kuin palveluntarjoajia. 

Autamme kaupunkeja löytämään sopivia kestäviä ja automaattisia sähköisen liikenteen ja logistiikan ratkaisuja. Tuomme verkostossa yhteen yhteistyöstä hyötyvät palveluntarjoajat sekä saamme aikaan merkittäviä ajan ja rahan säästöjä asukkaiden arjessa. 

Suomessa kehitettävä ja valmistettava innovatiivinen, älykäs ja energiatehokas teknologia luo lisäksi työpaikkoja ja vähentää tuonnin tarvetta. Tätä kautta Suomen talouskasvu paranee. Automaattinen teknologia suljetussa järjestelmässä ei tarvitse kuljettajaa, mikä vähentää inhimillistä erhettä ja sitä kautta liikenne-onnettomuuksia.